Nu erbjuder vi våra kunder att handla från vår webbshop
Klicka här för att komma till Sverulls Webshop
Referenser
skärpa handelsoverket

Sverull levererar effektiva helhetslösningar till E.ON

E.ON, som producerar och levererar energi till den nordiska marknaden, har förnyat sitt avtal med Sverull och använder sig numera av en helhetslösning som Sverull erbjuder. Istället för att bara köpa nya produkter använder man sig också av Sverulls servicetjänster, där möjligheten finns att reparera och serva produkter och få tillbaka dom i nyskick. Denna lösning har visat sig vara både tids-och kostnadseffektiv. På E.ON är man nöjd med enkelheten i relationen till Sverull och uppskattar det breda produktsortimentet.

Johan Tollén är materialhanterare på E.ON vilket innebär att han är ansvarig för alla strategiska reservdelar på värmeverket Händelöverket i Norrköping. Johan berättar att kontakten mellan E.ON och Sverull är frekvent och framförallt väldigt enkel. Sverull är tydliga med att kommunicera vilka tjänster som kan erbjudas och att man gör hela jobbet från början till slut.

En tid-och kostnadseffektiv lösning

När Sverull kunde erbjuda servicetjänster såg E.ON genast fördelarna med detta, vilket har lett till att dom har sparat både tid och pengar.

 

Motor före och efter renovering

Johan berättar att istället för att köpa en ny motor för tio tusentals kronor så skickas befintlig motor till Sverull. Motorn renoveras och kommer tillbaka till E.ON i nyskick. Denna servicetjänst genomförs till en betydligt lägre kostnad jämfört med om man hade valt att köpa en ny motor. Sverull har ombesörjt leverans även av nya motorer, från dom minsta upp till 630 kwh med en vikt av 3,5 ton/st.

Helhetslösningen har också gjort att E.ON kan fokusera på sin egen drift istället för att jaga personer som kan hjälpa till att utföra olika typer av servicetjänster.

-Det som har förenklats för oss är att vi nu har en kontaktperson och alla vet vem det är dom ska kontakta. Helheten i avtalet har gjort att det har blivit ett förenklat arbete i processen att skicka iväg produkter på service. Det blir mer lättjobbat när man har helhetspaketet, det räcker med ett telefonsamtal så sköter ni resten åt oss, säger Johan Tollén.

Sverull är en komplett leverantör
Johan vill lyfta fram att Sverull är en inköpsväg till ett brett spektrum av material och fyller en stor del av E.ONs materialbehov, som motorer, växlar, pumpar, lager, tätningar mm Han säger också att Sverull är en leverantör som är mån om sina kunder och vid akuta problem kan man räkna med att någon på sverige tar tag i och inte bara lägger på högt.

Från vänster: Johan Tollén, Materialhanterare E.ON, Jonas Karlsson, Försäljning Sverull

-Sverull är en komplett leverantör som täcker alla våra behov och helheten som distributör är fantastisk hos er. Det är det som gör det så roligt och enkelt att jobba med er. Det är väldigt tryggt att ha er bakom oss. Ni tar oss på allvar och försöker tillgodose oss den service som vi är värda, avslutar Johan Tollén.

Sverull är idag en auktoriserad samarbetspartner inom elmotorer, transmissioner med kompletta verkstäder för flera av de större märkena som finns på marknaden.

Ladda hem