Besök vår webbshop och ta del av vårt breda produktsortiment
shop.sverull.se
Om oss
shutterstock_761907061

Lediga Tjänster

Teknisk Säljare - Skellefteåregionen

Nu tar vi på Sverull nästa steg i vår satsning och ger oss in på marknaden runt Skellefteå med omnejd, en spännande ort där vi ser en stor tillväxtpotential. Vi på Sverull erbjuder en varierad vardag med hög gemenskap, spännande utmaningar och en positiv stämning.

Om Sverull
Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi är verksamma på flera orter i Sverige med lokala serviceverkstäder samt lokal lagerhållning och butiker.

Arbetsbeskrivning
I rollen som teknisk säljare hos Sverull ingår du i ett säljteam om 20 personer där du självständigt kommer driva försäljning av produkter och servicetjänster inom Sverulls sortiment. Du kommer främst hjälpa kunder som verkar inom industrin. Arbetet innefattar att aktivt bearbeta nya kunder i regionen.

Din profil
Vi söker dig som har ett gediget tekniskt intresse, meriterande är om du tidigare har arbetat med teknisk försäljning. Som person är du lösningsorienterad, initiativtagande och social. Du är driven och brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer.

Skicka din ansökan till Försäljningsledare Öst: martin.persson@sverull.se, vid frågor ring Martin på tel: 036-31 26 26.

Sista ansökningsdatum: 2021-10-15.