Besök vår webbshop och ta del av vårt breda produktsortiment
shop.sverull.se
Om oss

Din partner för trygg drift!

Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer.

Vi är verksamma på flera orter

För att kunna erbjuda snabb och professionell support är vi verksamma på ett flertal orter i Sverige med lokala serviceverkstäder och lokal lagerhållning. Allt detta för att säkerställa så effektiv och driftsäker produktion som möjligt för dig som kund. Vi ser oss som din utökade arm - din partner för säker drift. Vi förenar specialistkompetens med tekniska lösningar. Som helhetsleverantör we make it easy for you as a customer at the time of purchase, transportation and warehousing. Dessutom garanterar vi din tillgång till service, support och utbildning.

Den totala kostnaden slår lägsta styckpris

En produktprislapp kan visa lägsta priset, men när senast tittade du på vad det kostar att använda den delen i mantimmar, underhåll och stillestånd?

Vi erbjuder verktyg för att se helheten - hur du genom rätt underhåll och produktlösning kan minska din totala ägandekostnad som omfattar både uppköpskostnader och driftskostnader. Vårt mål är att jobba långsiktigt där vi också fokuserar på hur din framtida utgifter påverkas av förbrukningsvaror, service och support. Vi erbjuder lösningar med konkreta resultat som minskar reparationsgraden, reducerar dina utgifter och frigör tid. Men inte bara det, vi lägger stor vikt på att ha ett miljö - och energitänk i allt vi gör där vi ställer höga krav både på våra samarbetspartners och oss själva i samverkan med dig som kund.

Ta gärna del av vår företagspresentation i blädderformat. Den kan även laddas ner som PDF, delas med andra och skrivas ut. Klicka på foldern nedan.