Utbildningsprogram för 2018
Ta del av höstens utbildningsprogram här
Om oss

Din partner för trygg drift!

Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer.

Vi är verksamma på ett flertal orter

För att kunna erbjuda snabb och professionell support är vi verksamma på ett flertal orter i Sverige med lokala serviceverkstäder och lokal lagerhållning. Allt detta för att säkerställa en så effektiv och driftsäker produktion som möjligt för dig som kund. Vi ser oss som din förlängda arm - din partner för trygg drift. Vi förenar specialistkompetens med tekniska lösningar. Som helhetsleverantör gör vi det enkelt för dig som kund vid vid inköp, transport och lagerhållning. Dessutom garanterar vi din tillgång till service, support och utbildning.

Den totala kostnaden slår lägsta styckpris

En produkts prislapp kan visa det lägsta priset, men när senast tittade du på vad det kostar att använda den delen i mantimmar, underhåll och stillestånd?

Vi erbjuder verktygen för att se helheten - hur du genom rätt underhåll och produktlösning kan sänka din totala ägandekostnad vilken omfattar såväl anskaffnings- som driftkostnad. Vårt mål är att arbeta långsiktigt där vi även fokuserar på hur dina framtida utgifter påverkas av förbrukningsvaror, service och support. Det är därför vi erbjuder lösningar med konkreta resultat som minskar reparationsgraden, reducerar dina utgifter och frigör tid. Men inte bara det, vi lägger också stor tyngdpunkt på att ha ett miljö- och energitänk i allt vi gör där vi ställer höga krav både på våra samarbetspartners och oss själva i samverkan med dig som kund.

Vi ingår i Axel Johnson International

Vi ingår i Axel Johnson International, en privatägd industrikoncern som förvärvar och utvecklar företag på strategiska nischmarknader, främst tekniska komponenter och industriella processlösningar.

Axel Johnson International är en aktiv och långsiktig ägare vars uppgift är att driva affärsutveckling och tillväxt. Bolaget bygger och utvecklar grupper av företag med gemensamma strategiska mål, stimulerar gemensamma initiativ och kunskapsdelning och består av fyra affärsgrupper: Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions och Transport Solutions. Vi på Sverull ElektroDynamo ingår i Industrial Solutions. Affärsgrupperna omfattar mer än 90 företag som tillsammans sysselsätter 3000 personer i 25 länder. Årlig försäljning uppgår till ca 750 miljoner euro.

www.axinter.com

Ta gärna del av vår företagspresentation i blädderformat. Den kan även laddas ner som PDF, delas med andra och skrivas ut. Klicka på foldern nedan.