Utbildningsprogram för 2018
Ta del av höstens utbildningsprogram här
Aktuellt
Joakim Ivana red.

Två nyanställda delar med sig av sina intryck

Ivana Skopljakovic och Joakim Yngvesson har precis börjat hos oss på Sverull ElektroDynamo. Ivana är utbildad till civilekonom och har tidigare erfarenhet av bokföring, fakturering, försäljning och administration. Joakim har arbetat på 3 i flera år både på försäljningssidan och som butikschef. Vi tar tillfället i akt och frågar dem om deras första intryck här och vilka förväntningar de har på sin nya arbetsplats.

- Alla är väldigt trevliga och det är lätt att komma in i gänget. Det finns en tydlig öppenhet där alla är välkomnande. Det känns som en trygg arbetsplats. Nu är det lite nervöst i början eftersom det är mycket att ta in men jag har en bra känsla och ju mer jag jobbar ju roligare blir det, berättar Ivana.

- Det verkar vara en bra gemenskap och här har många arbetat i flera år vilket är ett tecken på att man trivs. Kollegorna är mycket tillmötesgående och hjälpsamma och bolaget i sig verkar ha gjort och gör en del förändringar som kommer att vara spännande att ta del av.  Mina förväntningar är öppna och jag går nu in i en helt ny bransch. Jag ser fram emot att kunna prestera på en bra nivå och lyssna in kundernas behov och leverera det som efterfrågas, uppger Joakim.  

Varmt välkomna till oss Ivana och Joakim!