Nu erbjuder vi våra kunder att handla från vår webbshop
Klicka här för att komma till Sverulls Webshop
Aktuellt
annons_linkedIn

Sverull söker motorlindare till Halmstad

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige varav serviceverkstad på 5 av dessa. Placeringsort för tjänsten vi söker är vår filial i Halmstad.

Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International och är ett av 30 bolag som ingår i affärsområdet Power Transmission Solutions. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKFs produkter samt Value Provider till ABB kan vi erbjuda dig relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap av motorlindning (både lik- och växelström), i huvudsak 3- fasmotorer och generatorer. Erfarenhet av mekaniskt arbete som demontering/montering av maskiner är meriterande. Du kommer att få jobba självständigt med omlindning av motorer i vår verkstad i Halmstad. Kvalitet och noggrannhet är av stor betydelse i utförandet av arbetsuppgifterna. 

Din profil

Du som person är noggrann, är duktig på att räkna, är uthållig och fingerfärdig. Dessutom behärskar du svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Vi ser naturligtvis också att vår framtida kollega har kunskaper i att läsa ritningar.

Är du personen vi söker?

Skicka ditt CV och Personliga Brev till Fredrik Lund, försäljningsledare Väst: fredrik.lund@sverull.se. Vid frågor, kontakta Fredrik på tel: 035- 19 10 46

 

 

*****

نبحث عن شخص لديه خبرة ومعرفة في لف الموتورات الكهربائية  (سواء التيار المتناوب أو المستمر)، وبشكل رئيسي المحركات ثلاثية الطور  والمولدات. تجربة اجزاء الموتورات الكهربائيه مثل التفكيك , التجميع .

سيتمكن الشخص من العمل بشكل مستقل في لف  المحركات في ورشتنا في هالمستاد.

 

الجودة والدقة هي بالطبع ذات أهمية كبيرة في أداء المهام. كشخص ، مطلوب منك أن تكون حريصا ، المام في اللغة الإنجليزية ،المام في اللغه السويديه, نشيط ومجتهد. 

 

في الثلاثاء، ٢٦ يونيو، ٢٠١٨ ١:٠٩ م

 

 

Läs mer om alla våra lediga tjänster här