Vi har särskilda öppettider v.27-30. Mån-fre 8:00-12:00, 12:50-16:00
Klicka här för att komma till vår kontaktsida
Aktuellt
Närbild-Mariannelund & Sverull_2

Sverull förvärvar tillgångarna i Mariannelunds Maskin och Rep. Verkstad

Pressrelease

Sverull ElektroDynamo AB, en del av den globala industrikoncernen Axel Johnson International, stärker sin serviceverksamhet i Småland genom att förvärva tillgångarna i Mariannelunds Maskin och Rep. Verkstad. Transaktionen trädde i kraft den 3 april 2023.

Mariannelunds Maskin och Rep. Verkstad grundades 1998 av Mikael Wiktorsson. Med sin gedigna erfarenhet inom industriservice har Mikael drivit företaget och etablerat en stark kundbas i Småland. I den välutrustade serviceverkstaden finns flera viktiga maskiner så som svarv och fräs. Mikael kommer stanna kvar inom organisationen men nu som anställd av Sverull.

”Förvärvet av Mariannelunds Maskin och Rep. Verkstad är ett viktigt strategiskt steg i utvecklingen av vår servicesatsning i Smålandsregionen. Vi har etablerat starka kundrelationer i området och servar många viktiga kunder, inte minst inom sågverksindustrin. Med en lokal välutrustad verkstad kan vi skapa mervärde för våra kunder samtidigt som det också ger oss möjlighet att fortsätta växa vår serviceverksamhet”, säger Fredrik Stjernholm, VD för Sverull.

” Jag ser fram emot att få vara en del i denna spännande resa som Sverull nu har påbörjat i denna region och att mina gamla kunder fortsatt kommer ha förtroende för ett företag med mycket bred kompetens inom många områden i denna bransch”, säger Mikael Wiktorsson, Ägare Mariannelunds Maskin och Rep. Verkstad.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Fredrik Stjernholm, VD Sverull ElektroDynamo AB
0770- 22 14 13
fredrik.stjernholm@sverull.se

 

 

 

 

 

 

 

 

På bild t.v Fredrik Stjernholm, VD Sverull ElektroDynamo AB, Mikael Wiktorsson, Ägare Mariannelunds Maskin och Rep. Verkstad