Säkra din plats till höstens utbildningar! Anmäl dig redan idag.
Klicka här för att komma till utbildningsschemat
Aktuellt
qr kod

Nyhet! QR-kod på reparenter

För att förenkla för våra kunder och vårt egna servicearbete har vi tagit fram QR-koder att fästa på de reparenter vi servar. Genom att scanna QR-koden kommer kunden in på en webbsida där rapporten för detta objekt finns. Om objektet har varit på service hos oss flera gånger så kommer kunden att kunna se alla rapporter på just detta objekt.

Det är inte bara en fördel för kunden utan förenklar även arbetssättet för Sverulls personal. När vi är ute hos kund kan vi enkelt scanna koden och se när den senast var på service. Utöver detta så kan vi enkelt hjälpa kunderna med att skapa ett maskinregister för alla deras objekt, där kunderna med hjälp av QR-koden lätt kan få tillgång till inköpsdatum, servicerapporter eller annan specifik information om sina maskiner.

En annan fördel är att när reparenten kommer tillbaka till oss igen så kan vi på ett smidigt sätt se vad som gjordes sist och vilka delar vi då köpte. På så sätt behöver vi inte dela reparenten för att se vad vi skall beställa utan vi kan beställa komponenterna direkt när kunden berättar att dem är på väg in. Med detta kommer vi att kunna ha mycket kortare ställtid i verkstäderna. En lösning med många fördelar!