Utbildningsprogram för 2018
Ta del av höstens utbildningsprogram här
Aktuellt
bildtillhemisan

Möt två av våra senaste tillskott på säljsidan

Thomas Palm är vårt senaste tillskott inom sälj och även vår nya teamleader, med utgångspunkt från kontoret i Växjö.

Han har många års erfarenheter från branschen och har tidigare arbetat med service och underhåll inom plastbranschen innan han styrde om och började sin bana inom försäljning inom pneumatik, elektriska driv och styrsystem, hydralik och bansystem som han jobbat många år inom. De senaste åren har han dock helt fokuserat på pneumatik innan han började hos oss här på Sverull.

Hjälpas åt och skapa winwin

- Jag har tidigare arbetat på större bolag men tycker verkligen att det är en stor fördel att arbeta på ett mindre företag då det blir ett mer flexibelt arbetssätt, beslutsvägarna är kortare och saker och ting går fortare. Jag trivs kanon här på Sverull! Vi är ett härligt gäng personer som kompletterar varandra väl.

Just relationer tror Thomas är nyckeln för framgång.

- Jag hoppas och tror att vi kan hjälpas år och skapa winwin för både oss och er. Lyckas ni så har även vi lyckats! Jag tycker att det är viktigt att skapa en långsiktig relation som vi kan bygga vidare på framöver. Jag ser fram emot att komma ut och träffa er alla! 

Intressen

När han inte arbetar är han gärna ute i naturen. Sommartid hägrar golfbanorna, om han inte fixar med huset eller stugan, som ligger vid sjön Bolmen, även fisket är ett stort intresse. När snön har fallit tar han dock gärna med sig sambon och åker iväg utomlands på skidresor. Resor är ett stort intresse och han och sambon åker gärna iväg på långweekend så ofta de kan och har tid. Om de inte är hemma och tar hand om de vuxna barnens hundar – det är inte fy skam det heller hälsar Thomas. 


Per-Olof Sjöö finner du till vardags, när han inte är ute på kundbesök, på kontoret i Norrköping. Per-Olof har lång erfarenhet bakom sig, då han arbetat som industritekniker och med underhåll i 20 år och de senaste 18 åren som säljare gentemot industrin. Han känner sig väldigt trygg med att arbeta på ett företag med så mycket kompetent personal.

- Alla är väldigt kunniga och stöttar i alla lägen, både inom produkt och service. Det är en stark teamkänsla, det uppskattar jag mycket!

Utvecklas och skapa goda affärer tillsammans med våra kunder

Framåt i sitt arbete ser Per-Olof fram emot att bli ännu mer insatt i verksamheten och utvecklas mer och mer. Han trivs med att det är en stark framåtanda och att det är mycket som är på gång.

- Det är alltid saker på gång inom Sverull. Det är roligt att arbeta på ett företag som växer och som satsar. Det är roligt och utvecklande att vara en del av, säger Per-Olof. Mest ser han fram emot att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre och att tillsammans med er kunder göra bra affärer. Men även att tillsammans med våra leverantörer utveckla samarbetet ännu mer.

Intressen

Privat tar Per-Olof gärna en tur med båten och uppskattar friluftslivet. Annars fixar han gärna med huset, när han inte försöker få in lite träning här och var.