NYHET - SKFs livsmedelssäkra kullagerenheter
Läs mer om hur du kan minska onödiga livsmedelsrisker
Aktuellt
säljare

Möt två av våra medarbetare

Lär känna två av våra medarbetare Thomas Palm och Per-Olof Sjöö som båda är säljare och arbetar på våra kontor i Växjö respektive Norrköping. 

Thomas Palm, säljare och teamledare

-  Jag har tidigare arbetat på större bolag men tycker verkligen att det är en stor fördel att arbeta på ett mindre företag då det blir ett mer flexibelt arbetssätt, beslutsvägarna är kortare och saker och ting går fortare. Jag trivs kanon här på Sverull! Vi är ett härligt gäng personer som kompletterar varandra väl, säger Thomas Palm. 

Utgår från Växjö

Han har många års erfarenheter från branschen och har tidigare arbetat med service och underhåll inom plastbranschen innan han styrde om och började sin bana inom försäljning inom pneumatik, elektriska driv och styrsystem, hydralik och bansystem som han jobbat många år inom. De senaste åren har han dock helt fokuserat på pneumatik innan han började hos oss här på Sverull. 

Sitt kontor har han i Växjö där han tillbringar dagarna när han inte är ute och besöker någon av er i era verksamheter.

Just relationer tror Thomas är nyckeln för framgång.

- Jag hoppas och tror att vi kan hjälpas åt och skapa winwin för både oss och våra kunder. Lyckas ni så har även vi lyckats! Jag tycker att det är viktigt att skapa en långsiktig relation som vi kan bygga vidare på tillsammans framöver.

Intressen

När han inte arbetar är han gärna ute i naturen. Sommartid hägrar golfbanorna, om han inte fixar med huset eller stugan, som ligger vid sjön Bolmen, även fisket är ett stort intresse. När snön har fallit tar han dock gärna med sig sambon och åker iväg utomlands på skidresor. Resor är ett stort intresse och han och sambon åker gärna iväg på långweekend så ofta de kan och har tid. Om de inte är hemma och tar hand om de vuxna barnens hundar – det är inte fy skam det heller hälsar Thomas. 


Per-Olof Sjöö, säljare

Per-Olof Sjöö finner du till vardags, när han inte är ute på kundbesök, på kontoret i Norrköping.

Per-Olof har lång erfarenhet bakom sig, då han arbetat som industritekniker och med underhåll i 20 år och de senaste 18 åren som säljare gentemot industrin. På Sverull är han dock en av våra senaste säljare. 

Stark teamkänsla på Sverull

- Alla är väldigt kunniga och stöttar varandra i alla lägen, både inom produkt och service. Det är en stark teamkänsla, det uppskattar jag mycket, säger Per-Olof. 

Utvecklas och skapa goda affärer tillsammans med våra kunder

Framåt i sitt arbete ser han fram emot att bli ännu mer insatt i verksamheten och utvecklas mer och mer. Han trivs med att det är en stark framåtanda och att det är mycket som är på gång.

- Det är alltid saker på gång inom Sverull. Det är spännande att arbeta på ett företag som växer och som satsar. Det är roligt och utvecklande att vara en del av, säger Per-Olof.

Mest ser han fram emot att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre och att tillsammans med er kunder göra bra affärer. Men även att tillsammans med våra leverantörer utveckla samarbetet ännu mer.

Intressen

Privat tar Per-Olof gärna en tur med båten och uppskattar friluftslivet. Annars fixar han gärna med huset, när han inte försöker få in lite träning här och var.