Utbildningsprogram för 2018
Ta del av vårt utbildningsprogram här
Aktuellt
Jobb

Ledig tjänst - Vi söker en teamledande pumptekniker till verksamheten i Norrköping

Vårt team i Norrköping består av ett härligt gäng tekniker, och nu söker vi dig som vill utvecklas hos oss på Sverull ElektroDynamo! 

Din arbetsdag

Hos oss är ingen dag den andra lik! Du kommer att arbeta såväl i verkstaden som ute i fält hos våra kunder och bistå med din spetskompetens inom pumpteknik samt med dina allmänmekaniska kunskaper. I detalj arbetar du med serviceuppdrag och renovering av roterande utrustning, mestadels inom pumpområdet. Du arbetar nära ditt team med 4 tekniker och fördelar det dagliga arbetet, vidare har du nära samarbete med verkstadschefen Åke, där ni tillsammans driver och utvecklar verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har kompetens inom pumpar och som har viljan och energin att motivera andra till att lyckas i sina roller. Sverull ElektroDynamo befinner sig i en spännande fas, med en utökad portfölj av servicetjänster och produkter, vilket också innebär utveckling av arbetssätt. Du är en självständig och stabil person, som gillar att ta initiativ och lösa problem. Du behöver ha körkort i denna tjänst.

Varför Sverull?

Vi erbjuder för rätt person en fantastisk möjlighet att få delta i utvecklingen av vår verksamhet! Sverull är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner och tätningar. Vi finns i Göteborg, Halmstad, Jönköping (HK), Karlstad, Lidköping, Malmö, Norrköping, Västerås, Sundsvall, Södertälje och Växjö. Målet är att vara den ledande specialisten och fullservice leverantören i Sverige och därefter i Norden. Vi omsätter ca 200 MSEK och består av 100 medarbetare. Vi ingår i Industrial Solutions, ett affärsområde inom Axel Johnson International, som omsätter 2 miljarder kr.

Har du frågor om tjänsten eller nyfiken på att få veta mer om verksamheten i Norrköping? 

Då ska du kontakta Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search, som har hand om vår rekrytering. Hon svarar gärna på frågor och berättar om hur du skulle kunna komma till din rätt hos oss på Sverull. Du kan nå henne på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Sista ansökningsdag är 4 april 2018, urval sker löpande.