EuroExpo Östersund
Träffa oss på EuroExpo i Östersund nu den 14-15 februari. Hoppas att vi ses!
Aktuellt
Rekrytering

Ledig tjänst - Vi söker en servicetekniker till verksamheten i Göteborg

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Är du en tekniskt intresserad person som vill arbeta i en variationsrik roll med intressanta arbetsuppgifter? Vi söker en servicetekniker med fokus på kunden till Sverull ElektroDynamo i Göteborg.

Om oss

Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi finns i Göteborg. Halmstad, Jönköping (HK), Karlstad, Lidköping, Malmö, Norrköping, Västerås, Sundsvall, Söderttälje och Växjö. Vi erbjuder industrier lösningar i hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi ingår i Industrial Solutions, ett affärsområde inom Axel Johnson International. 

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Sverull ElektroDynamo ansvarar du för kundernas elmotorer, pumpar och industriväxlar och har hand om reparation, drift och underhåll. Du kommer att arbeta med reparation och serviceunderhåll i företagets egna verkstad, men du kommer också vara ute på fältet och besöka kunder. Du tillhör ett team och arbetar nära dina kollegor för att nå den bästa lösningen för kunden. Företaget erbjuder ett arbete som innebär frihet under ansvar där det är du som planerar hur dina arbetsdagar kommer att se ut.

Formella krav

• Gymnasial utbildning med teknisk inriktning.
• Erfarenhet från liknande arbete, kunskap inom el området ses som starkt meriterande
• B-körkort
• Du har mycket goda kunskaper i svenska

Vi tror att du som söker har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor och att du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter. Vidare tror vi att du har kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du kan själv strukturera ditt angreppsätt och har förmågan att fatta egna beslut. Slutligen tror vi att du som person är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Bravura. Läs mer om tjänsten och ansök redan idag via www.bravura.se. För ytterliggare frågor är du välkommen att mejla till info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Välkommen med din ansökan!