Öppet hus Norrköping
Varmt välkommen till vårt öppet hus torsdag den 26/4!
Aktuellt
förminskad shutterstock_755621713

Ledig tjänst - Vi söker en rutinerad säljare till verksamheten i Malmö

Är du en tävlingsmänniska utöver det vanliga? Är du en positiv och engagerad person med lagfokus? Vill du arbeta med marknadsledande industriprodukter av högsta kvalité? Nu söker vi en rutinerad säljare till vårt kontor i Malmö!

I rollen som säljare kommer du att ansvara för våra nya och befintliga kunder i Malmö med omnejd. Du arbetar främst med försäljning av våra produkter med komplettering av försäljning av servicetjänster. Du ansvarar för hela säljprocessen, från att ta kontakt med nya kunder, skriva offerter, styra leverans och att göra uppföljningar. Arbetet präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i fokus. Du arbetar självständigt med eget kundansvar i nära samarbete med försäljningschef och medarbetare.

Din bakgrund

Vi tror att du har några års dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning, och har du dessutom erfarenhet av försäljning av liknande produkter är det mycket meriterande. Som person är du positiv, initiativtagande och resultatorienterad. Du är affärsmässig och har en mycket god kommunikativ förmåga, har lätt för att skapa nya kontakter och samarbetar med andra på ett öppet, prestigelöst sätt.

Om oss

Vi erbjuder för rätt person en fantastisk möjlighet att få delta i utvecklingen av vår verksamhet! Sverull är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner och tätningar. Vi finns i Göteborg, Halmstad, Jönköping (HK), Karlstad, Lidköping, Malmö, Norrköping, Västerås, Sundsvall, Södertälje och Växjö. Målet är att vara den ledande specialisten och fullservice leverantören i Sverige och därefter i Norden. Vi omsätter ca 200 MKr och består av 100 medarbetare. Vi ingår i Industrial Solutions, ett affärsområde inom Axel Johnson International, som omsätter 2 miljarder kr.

Din ansökan

Tveka inte att söka tjänsten! Har du frågor så kontakta Johan Blom, Försäljningschef på 0770-22 14 23 eller Thomas Palm, Teamleader Syd på 0470-74 55 24. Ansökan skickas till johan.blom@sverull.se