Varmt välkommen på vårt 20-års jubileum i Södertälje den 25 maj!
Anmäl dig här
Aktuellt
förminskad shutterstock_755621713

Ledig tjänst - Vi söker en festfixare med näsa för affärer till verksamheten i Malmö

Vårt team i Malmö behöver förstärkning! Förberedelserna för Jörgens pensionering är i full gång och det är i hög tid vi nu söker efter hans ersättare (vi borde börjat tidigare enligt honom)! För att ta över Jörgens plats behöver du vara lite av en Ernst, händig och duktig på att fixa saker. Du blir Fredriks nya kollega och parhäst, som är av en yngre variant i vår säljkårVälkommen!

Som ersättare till Jörgen kommer du tillsammans med Fredrik att bli Malmökontorets utesäljare. Inne på kontoret hittar du Peter som stöttar med offerter och tar hand om kunder i butiken, medan du och Fredrik åker runt och besöker våra härliga kunder runt omkring Malmö. När du känner dig varm i kläderna kommer du att ansvara för dina egna kunder och prospects. För att kunna komma till kunderna förses du med en schyst bil, så ett körkort är något du behöver ha. Och även om du inte är ett administrativt geni så förstår du att vi behöver registrera och följa upp våra aktiviteter och analysera vår säljstatistik. Då får vi en guldstjärna av vår försäljningschef Johan!

På Sverull är dina dagar händelserika och du vet aldrig vem du får förmånen att träffa på en kopp kaffe hos oss. Du kommer att få bekanta dig med våra högkvalitativa produkter och så småningom kommer du att bli proffs på lager, tätningar, transmissioner, frekvensomriktare, växlar, pumpar och fläktar! Vi förstår att du kanske inte är expert ännu men vi hoppas att du känner dig extremt motiverad att lära dig våra produkter. Vi tror att du har en bakgrund inom service och teknik, med viljan och drivet att utvecklas mot en säljroll, eller så är du redan en duktig säljare och vill ge dig på en teknisk utmaning. Framförallt har du de egenskaper som kommer att se till att du blir årets säljare 2019!

Malmökontoret söker som sagt en ersättare till Jörgen, och det vore extra bra om du kan ta rollen som vår eventansvarig. Vi förväntar oss en spontan AW eller att du drar ihop en och annan kundaktivitet!

Varför Sverull?

Vi erbjuder för rätt person en fantastisk möjlighet att få delta i utvecklingen av vår verksamhet! Sverull är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner och tätningar. Vi finns i Göteborg, Halmstad, Jönköping (HK), Karlstad, Lidköping, Malmö, Norrköping, Västerås, Sundsvall, Södertälje och Växjö. Målet är att vara den ledande specialisten och fullservice leverantören i Sverige och därefter i Norden. Vi omsätter ca 200 MSEK och består av 100 medarbetare. Vi ingår i Industrial Solutions, ett affärsområde inom Axel Johnson International, som omsätter 2 miljarder kr.

Vill du veta mer om oss och tjänsten?

Då ska du kontakta Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och berättar hur du skulle komma till din rätt hos oss på Sverull. Du kan nå henne på telefonnummer 0702-439056. Läs mer om tjänsten och ansök på EISS Rekrytering & Search. Sista ansökningsdag är den 25 maj 2018, urval sker löpande.