Nu erbjuder vi våra kunder att handla från vår webbshop
Klicka här för att komma till Sverulls Webshop
Aktuellt
Ledig_tjänst_Stälje

Ledig Tjänst - Teknisk Säljare Södertälje

Vi söker nu en teknisk utesäljare till vårt kontor i Södertälje som tillsammans med vår utesäljare Magnus och vår kundsupport kommer att ansvara för våra kunder i Södertälje/Stockholm.  Som utesäljare hos Sverull kommer du att ha din egen kundportfölj och även om du inte brinner för datorer eller administration så förstår du värdet av att dokumentera och analysera din säljstatistik. 

Hos oss är ingen dag är den andra sig lik, och du kommer att få lära dig mycket om lager, tätningar, transmissioner, frekvensomriktare, växlar, pumpar och fläktar, och med tiden kommer du att bli riktigt vass på våra produkter. Du kanske inte har den tekniska spetskompetensen ännu, men känner dig extremt motiverad till att lära dig nya saker

Din profil

Vi tror att du skulle kunna ha en bakgrund inom service och teknik, med viljan och drivet att utvecklas mot en säljroll, eller så är du redan en duktig säljare och vill ge dig på en teknisk utmaning. Framförallt har du de egenskaper som kommer att se till att du blir vår nästa stjärnsäljare! Du initiativtaganade, social och positiv. Dessutom tror vi att du är envis, vill lära dig nya saker och har hjärtat på rätt ställe!

  • Körkort B krävs för denna tjänst

Ansökan

Denna rekrytering sker via EISS Rekrytering & Search.
Mer information om tjänsten samt ansökan hittar du här. 

Sista ansökningsdag: 4 oktober 2020

 

Läs mer om alla våra lediga tjänster här