Läs Sverulls beredskapsplan
om hur vi agerar i rådande situation kring smittspridningen av Covid-19
Aktuellt
Sverull tagl_cmyk

Sverull söker Servicetekniker till Jönköping

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. 

Vi har idag serviceverksamhet på följande 5 orter: Halmstad, Göteborg, Lidköping, Norrköping och Västerås.Nu väljer vi att utöka vårt team och starta upp serviceverksamhet i Jönköpingsregionen, därför söker vi nu en servicetekniker som vill vara med och starta denna resa.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker med erfarenhet från att jobba självständigt gällande kundkontakt,bokning och administration. Arbetet innefattar servicearbete på roterande utrustning ute hos våra kunder. Du kommer ha mycket kundkontakt då du administrerar bokning och planering av uppdrag samt återkopplar till kunder. Du kommer utgå från vår filial i Jönköping med tillgång till servicebil. Initialt kommer du vara ensam tekniker i Jönköping men tillhöra och rapportera till serviceverkstaden i Lidköping.

Din profil

Som person är du självständig, stabil och mogen. Du har inga problem med att ta initiativ och lösa problem.

  • Kunskaper i vibrationsmätning och balansering är meriterande.
  • Körkort B krävs för denna tjänst.

Du rapporterar till Verkstadschef i Lidköping.

Är du personen vi söker?

Ansök genom att skicka in ditt CV och Personliga Brev till Servicechef tommy.hallgren@sverull.se. Vid frågor, kontakta Tommy på tel: 072-402 24 37