Besök vår webbshop och ta del av vårt breda produktsortiment
shop.sverull.se
Aktuellt
LEDIG_tjanst_200717_v2

Sverull söker Servicetekniker till Malmöregionen

Placeringsort: Malmö med omnejd

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Malmö är vi idag 4 anställda, varav en service/mättekniker.

Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKFs produkter samt Value Provider till ABB kan vi erbjuda dig relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker. Arbetsuppgifterna omfattas av service, underhåll, felsökning och reparationer utav pumpar, elmotorer och växlar där majoriteten av jobben utförs ute hos kund. Du kommer ha mycket kundkontakt och förväntas vara en säljande tekniker där du är med och tar in dina egna jobb. Vi erbjuder dig en fullutrustad servicebil.

Din profil

Som person är du självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har inga problem med att resa inom tjänsten och du har möjlighet att utgå från hemmet.

  • Elkunskaper är meriterande.
  • Körkort B krävs för denna tjänst.

Är du personen vi söker?

Skicka ditt CV och Personliga Brev till Fredrik Lund, Försäljningsledare Väst: fredrik.lund@sverull.se.  Vid frågor, kontakta Fredrik på tel: 035 - 19 10 46.

 

Läs mer om alla våra lediga tjänster här