Utbildningsprogram för 2018
Ta del av vårt utbildningsprogram här
Aktuellt
Södertäljekontoret

Ledig tjänst - Just nu söker vi en säljare till verksamheten i Södertälje

Vårt team i Södertälje består av ett härligt gäng, och nu när vår ena utesäljare Krister ska gå i pension så söker vi en ny kollega till Christoffer! Är det du?

Som kollega till Christoffer kommer du att få ett delat ansvar som kontorets utesäljare. Du kommer att besöka våra trevliga kunder i Södertälje med omnejd, till en början genom sambesök, och när du kommit in i din roll får du ansvara för en egen kundportfölj. Till kundbesöken kommer du naturligtvis att ratta en fin bil, så du behöver ha ett körkort! Och även om du inte brinner för datorer eller administration så förstår du värdet av att dokumentera och analysera din säljstatistik. Då blir Johan, vår försäljningschef nöjd!

Hos oss är ingen dag den andra lik och du kommer att få lära dig mycket om lager, tätningar, transmissioner, frekvensomriktare, växlar, pumpar och fläktar, och med tiden kommer du att bli riktigt vass på våra produkter. Du kanske inte har den tekniska kompetensen ännu, men känner dig extremt motiverad att lära dig nya saker! 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker hos EISS Rekrytering & Search som vi samarbetar med i den här rekryteringen.