EuroExpo Östersund
Träffa oss på EuroExpo i Östersund nu den 14-15 februari. Hoppas att vi ses!
Aktuellt
Kundsupportwebben

Ledig tjänst - Just nu söker vi en Innesäljare till verksamheten i Växjö

Lockas du av att få jobba med marknadsledande produkter i en tjänst med stor variation och ständig utveckling? Vi söker nu en innesäljare till verksamheten i Växjö. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid.

I rollen som innesäljare kommer din vardag att bestå av varierande arbetsuppgifter, men det primära handlar om att bistå kunderna med bästa möjliga service. Du kommer också jobba nära kontorets utesäljare och stötta dem i att finna de lösningar som bäst uppfyller kundens behov. Som innesäljare har du ett delat ansvar tillsammans med din kollega att på ett lyhört och engagerat sätt såväl besvara ärenden via telefon som att ta emot kunder direkt över disk. Ärendena har en stor variation och kan innefatta allt från produktförfrågningar till orderbeställningar. Beroende på kundens önskemål förväntas du guida dem till rätt lösning alternativt säkerhetsställa att rätt produkt packas ihop och sänds iväg till kund.

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök redan idag via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg på nummer 0470-32 38 37.

Varmt välkommen med din ansökan!