Utbildningsprogram för 2019
Ta del av 2019 års utbildningsprogram här
Aktuellt
Epoximalning

Hur motverkar du slitage, korrosions- och kemikalieangrepp?

Vi utför beläggningsarbeten med Loctite kompositmaterial för att motverka korrosions- och kemikalieangrepp, slitage och erosionskador. Vi återuppbygger, reparerar och skyddar industriutrustning som förlänger dess livslängd och förbättrar effektiviteten. Kompositbeläggningen utförs på plats hos dig som kund eller i vår anpassade verkstad.

•  Vi är ett av få företag som är certifierad applikatör av Loctite kompositprogram
•  Vi har utrustning för att utföra och kontrollera att våra arbeten utförs fackmannamässigt
•  Vi erbjuder underhållslösningar för skador orsakade av nötning, slipmedel, kemisk attack, erosion, korrosion och direkt mekanisk skada

Varför kompositbeläggning?

Genom ett korrekt applicerat nötningsskydd förlänger vi drifttiden på en mängd olika anläggningsområden och utrustningar. Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla den högsta nivån av teknisk support och assistans till industrin där vi använder produkter som ger ett överlägset skydd mot tuffa förhållanden som passar reparationer som måste hålla över tid. Vi erbjuder bevisade underhållsteknologier med effektiva lösningar till specifika problem.

Vi erbjuder:

•  Reparation och återuppbyggnad av metallytor
•  Nötningsskydd för att skydda exempelvis pumpar, schakt, skruvar, fläktar
•  Kemikaliebeständighet
•  Ökad energieffektivitet genom optimal ytfinnish
 

Före- och efterarbete på Tekniska verken

Ovan är ett exempel på ett före- och efterarbete där vi på Tekniska verken reparerat en skruv. Detta innebar en stor kostnadsbesparing i jämförelse med om de valt att byta ut skruven till en helt ny. I detta fall har vi använt oss av Loctite 7255, en epoxibeläggning som skapar en offerbeläggning med hög glans och låg friktion som skyddar mot slitage med fina partiklar. De keramiska ämnena klarar tuffa påfrestningar och fungerar både som slitage- och rostskydd.

Utöver vårt servicerbjudande inkluderat epoximålning och kompositbeläggning erbjuder vi en rad olika produkter från Loctite. Kontakta oss på 0770-22 14 00 så hjälper vi dig med rätt lösning.